Mezőfalva Nagyközség Hivatalos Honlapja
Mikulás földje központi települése

Az oldal betűméretét a fenti 3 "A" ikonnal tetszése szerint változtatni tudja...

Ma 2019. június 18. kedd, Arnold és Levente napja van.

kep_valasztas.gif


kozadatkereso_logo_0.gif

Kimcstar_logo.png

mo_logo.png

nav-logo.png

 

Településtérkép

Mezőfalva településtérképe

Nagyítás

Időjárás

Kezdőlap arrow Önkormányzat arrow Elektronikus ügyintézés

  Tájékoztatás az elektronikus ügyintézésről

 

 Önkormányzati ügyek. Mindenkinek. Bárhonnan

 Intézze önkormányzati ügyeit elektronikusan

 

Tisztelt Ügyfeleink!

Az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló 2015. évi CCXXII. törvény (továbbiakban: E-ügyintézési törvény) alapján a helyi önkormányzatok 2018. január 1. napjától biztosítják az ügyek elektronikus intézését az Önkormányzati Hivatali Portálon (https://ohp-20.asp.lgov.hu) keresztül.

Az E-ügyintézési törvény alapján elektronikus ügyintézésre köteles az ügyfélként eljáró gazdálkodó szervezet, költségvetési szerv, köztestület, illetve az ügyfél jogi képviselője. Természetes személy ügyfeleknek a jogszabály lehetőséget biztosít az elektronikus ügyintézésre. Azaz a magánszemélyek papír alapon is benyújthatják a portálon található űrlapokat.

Tájékoztatom, hogy az elektronikus ügyintézési portálon a szolgáltatást Ügyfélkapus azonosítással (https://ugyfelkapu.magyarorszag.hu), telefonkódos azonosítással vagy eSzemélyivel is azonosíthatják magukat.   

Amennyiben az ügyéhez kapcsolódóan nem talál formanyomtatványt, akkor beadványát az e-Papír szolgáltatáson keresztül (https://epapir.gov.hu) terjesztheti be. 

Az elektronikus ügyindításhoz rövid segédletet itt talál (Segédlet az elektronikus ügyindításhoz )

Az Önkormányzati Hivatali Portálon található 2018. évre szóló helyi iparűzési adó kitöltéséhez útmutatót itt talál (2018 HIPA kitöltési útmutató )

 

Mezőfalvai Polgármesteri HivatalSzechenyi2020_ja.png